Mark- & Trädgårdsanläggning

Inom Mark- & Trädgårdsanläggning erbjuder vi:

Stängsel och grindar för bostad och industri

Sedan några år har vi skaffat oss bra erfarenhet av att reparera och anlägga allehanda varianter av stängsel och grindar. Det gäller såväl barnstugor som industriområden och bostadsområden, allt fler villaägare låter oss också montera stängsel runt sina tomter. Stängsel finns i flera höjder och färger, även med taggtråd upptill. När det gäller grindar kan vi erbjuda allt från enkla gånggrindar till stora fjärrstyrda motorgrindar eller vackra smidesgrindar. Kontakta oss om just era behov.

Nyanläggning

Nyanläggning av trädgård och utemiljö är en av våra starkaste verksamhetsgrenar. Vi kommer gärna ut till just er tomt och lägger upp en plan tillsammans med er. Välkommen att kontakta oss om vad vi kan göra i just er utemiljö.

Grävarbeten

Med vår välutrustade Volvo EC30 kan vi lösa de flesta av era grävproblem.

Lekplatser

Hur farlig är lekplatsen? Hårdare regler för lekplatser medför att vi nu sett till att kunna erbjuda företagskunder och bostadsrättsföreningar besiktning av lekplatser.

Visste du att Konsumentverket har beräknat att ca 19 000 olyckor sker på lekplatser och skolgårdar varje år. Många av dessa olyckor leder till akutläkarvård. Enligt lagen är fastighetsägaren ansvarig för säkerheten och skyldig att upprätta årlig besiktning samt underhålla och sköta lekplatserna så att olyckor begränsas. Säkerhetsbesiktning skall genomföras årligen för att säkerställa att lekplatsen är säker och inga olyckor sker.

PIRAB erbjuder säkerhetsbesiktning av lekplatser och lekredskap. Besiktningen utförs av våra utbildade besiktningsmän.

Besiktning av lekredskap, lekplatser och fallunderlag sker enligt Europanorm SS-EN 1176/1-7 och SS-EN 1177.

Syftet med besiktningen är att säkerställa att ingen olyckrisk föreligger samt att följa den lagstiftning som i övrigt avser lekredskap. Protokoll upprättas i två exemplar. Besiktningsmannen tar fram åtgärdsförslag av eventuella brister om det finns önskemål om detta.

PIRAB åtar sig förutom att åtgärda eventuella brister även hela nyanläggningar av lekplatser.

Stensättning

Stensättning är en viktig del av trädgårdsanläggning. PIRAB har stor erfarenhet och gedigen kunskap. Även stödmursystem och liknande är en betydande del av vår verksamhet.

Utemiljö/skötsel

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK