Trädfällning & Beskärning

Inom Trädfällning & Beskärning​ erbjuder vi:

Stubbfräsning

Stubbfräsning Priser:

Priset på stubbfräsning beräknas på stubbens genomsnittsdiameter mätt i markplanet. Vid större antal stubbar kan vi ge rabatt.

Pris 135:-/decimeter.

Vi tar ingen framkörningskostnad inom Gävle men en minimidebitering på 800:-.

Moms 25 % tillkommer på alla priser.

Efter stubbfräsningen återstår ett 15-20 cm djupt hål och en hög med flis.

Beskärning

Beskärning utför vi huvudsakligen under höst, vinter och vår. Under februari till april brukar de flesta kontakta oss när det gäller beskärning. Vissa träd har dock sin lämpligaste beskärningstid under sensommar och höst. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med rätt beskärning av just era träd.

Trädbesiktning & Riskbedömning

Innan man bestämmer sej för att ta bort ett träd bör man noga överväga anledning och konsekvens. Ett givet steg är att låta en kunnig och erfaren trädvårdare göra en besiktning och hjälpa till att bedöma trädets kondition och förutsättningar vad gäller alternativ till fällning. Kontakta oss gärna för mer information.

Trädfällning

PIRAB anges ofta som Gävleborgs ledande expert på avancerad nedtagning av riskträd och fällningar i svåra lägen.

Med mångårig erfarenhet och det bästa av utrustning som står till buds är vi sedan flera år ledande i regionen när dett gäller att ta bort riskträd och träd i svåra och trånga lägen. Bland våra nöjda och inte sällan imponerade kunder finns förutom åtskilliga villaägare och bostadsrättsföreningar även Kyrkor och Kyrkogårdsförvaltningar, Vattenfall, Banverket, Gävle Kommun, Korsnäs och många många fler. Naturligtvis ombseörjer vi även städning och bortfrakt av avfallet samt stubbfräsnin

Häckklippning

Välkommen att kontakta oss om vad vi kan göra i just Er utemiljö.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK