Utemiljö/skötsel

Inom Utemiljö / skötsel​ erbjuder vi:

Skötselavtal

Detta är en tjänst som i första hand vänder sig till företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss gärna för ett sammanträffande så att vi kan räkna på just era grönytor och utemiljöer.

Allt av sand, grus och jord

Nu kan vi erbjuda allt av material, till exempel matjord eller gårdsgrus. Perfekt om man vill göra i ordning sin trädgård själv.

JUST NU!

Halkstopp 2-6. Det bästa materialet för halkbekämpning är bergkross i en väl utprovad kornstorlek. De allra flesta av fastighetsföretag och väghållare använder Halkstopp 2-6. Vi kan leverera den mängd du önskar till ditt förråd.

Växtvård

Att vårda sina buskar, träd och planteringar är ett arbete som ofta fodrar både kunskap och utrustning, vi kan tillhandahålla allt som behövs. Välkommen att kontakta oss om vad vi kan göra i just Er utemiljö.

Snöröjning

Välkommen att kontakta oss för mer information om snöröjning.

Slyröjning

Välkommen att kontakta oss för mer information om slyröjning.

Reparationer

Välkommen att kontakta oss för mer information om reparationer.

Plantering

Välkommen att kontakta oss för mer information om plantering.

Ogräsbekämpning

Välkommen att kontakta oss för mer information om ogräsbekämpning.

Lövupptagning

Välkommen att kontakta oss för mer information om lövupptagning.

Halkbekämpning

Välkommen att kontakta oss för mer information om halkbekämpning.

Gräsrenovering

Välkommen att kontakta oss för mer information om gräsrenovering.

Gräsklippning

Just gräsklippning är en av våra hörnstenar när det handlar om underhåll. PIRAB klipper gräsytor motsvarande 35 fotbollsplaner varje vecka under högsäsong.

Oavsett om det handlar om en liten radhustomt eller en hel stadsdel så har PIRAB resurserna för att på ett kostnadseffektivt sätt hålla dina gräsytor välvårdade under hela växtsäsongen. Vi har det bästa marknaden kan erbjuda av maskiner för gräsklippning, från golfgreen till ängs-slåtter.

Grusupptagning

Välkommen att kontakta oss för mer information om grusupptagning.

Ängsslåtter

Välkommen att kontakta oss för mer information om ängsslåtter.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK